Laddar bilder

Laddar bilder

GORE-TEX Performance Comfort
Vibram® Trail Outsole
Ramble Advance GTX® W
Ramble Advance GTX® W
Ramble Advance GTX® W
 • Ramble Advance GTX® W - Purple/Red
 • Ramble Advance GTX® W - Purple/Red
 • Ramble Advance GTX® W - Purple/Red

Ramble Advance GTX® W

Stabil och lätt trailsko.

 • Ramble Advance GTX® W - Purple/Red
 • Ramble Advance GTX® W - Blue/Red
Vald färg: Purple/Red
SEK 1899,-

Lägger i kundvagnLägg i kundvagnFri frakt och fri retur!

7-10 dagars förväntad leveranstid inom Sverige ×
Advance

– Överlägsen konstruktion och funktion.

Viktiga funktioner

GORE-TEX®-membran

Vattentät och isolerande lagerkonstruktion med unik andningsförmåga för hög komfort.

Vibram® Grip Trail

Slitstark yttersula med unik "self-adiaptive lug" mönster som gör att dubbarna greppar underlaget från flera vinklar som get ett optimalt grepp.

Ripstop Textil

Vattentätt, slitstarkt och ventilerande membran med isolerande egenskaper för användning i kalla förhållanden.

Om Ramble Advance GTX® W

Ramble Advance GTX® är en bekväm trailsko som passar alla som gillar vandring i skogen- med både hög och låg hjärtfrekvens. Den slitstarka yttersulan från Vibram® med det unika "self adaptive lug"-mönstret säkerställer att sulan greppar marken från flera vinklar och ger ett optimalt grepp. Den unika gummiblandningen och sulkonstruktionen som anpassar sig till marken hanterar de flesta förhållanden, även våta ytor - oavsett om du springer eller går. Kombinerad med stötdämpande EVA mellansula och en riktigt stabilt sula, ger detta hög komfort. Vibram® Grip Trail yttersula ger ett mycket bra grepp på både torra och våta spår.

Ytmaterialet är anpassat för aktivitet på grus och vägar, och kombinerad med vattentätt och andningsbar GORE-TEX® med optimerad klimatkontroll, vilket betyder bekväma fötter även när pulsen ökar. Vattnet stängs ute samtidigt som fukt inifrån lätt kan försvinna ut.

Ramble Advance GTX® är en unik fritidssko för aktiva människor, lika mycket som en skön löpsko för skog och stigar.

 • Vikt: 309 g pr sko/känga (EU 38)
 • Skafthöjd: 7.5 cm (EU 38)
Lär dig om underhåll
Ramble Advance GTX® W - mainPhoto2
Användningsområde

Vattentät 4

Andningsförmåga 4

Sulstyvet 2

Isolering 2

Ankelsupport 1

Material

 • GORE-TEX Performance Comfort

  Används huvudsakligen i våra fjäll-, vandrings- och jaktkängor. Vatten stängs ute medan svetten enkelt avdunstar. Fötterna är alltid torra och håller en behaglig temperatur i alla väder. 100 % vattentäthet, slitstyrka och bra andningsförmåga gör det torrt och behagligt för dina fötter.

 • Textile

  Textil har mycket god andningsförmåga och låg vikt. ALFA välja tyger som lämpar sig för den avsedda användningen, med fokus på säkerhet och kvalitet.


Sulteknologi

 • Vibram® Trail Outsole

  Grepp Trail sulan är ett slitstarkt yttersula med låg specifik vikt och unik gummikomposition med hög friktion och grepp. Mönstret i sulan har en "self adaptive lug" -konstruktion, som gör att knopparna kan gripa underlaget från flera vinklar och säkerställer ett optimalt grepp under aktivitet.

 • Anatomic Insole

  En anatomiskt utformad innersula som håller fötterna torra och bekväma i andningsbara material med stor absorption. Skumkonstruktionen ger stötdämpning och komfort för trötta fötter. Den antibakteriella ytan hjälper till att förhindra lukt.


Passform och stöd

 • XL- last Hiking mid and low

  En rymlig framfod och stabil passform garanterar tå rörlighet, medan den runda hälformen minskar risken för blåsor.


Andra funktioner

 • Traditional Lacing System

  Ett snörningssystem som består av antingen krokar, ringar, band, öglor eller en kombination av dessa och ett par låskrokar.

 • Toe & heel protection

  Tå och hälskydd som ger ökad hållbarhet och förlänger skoens livslängd.

Storleksguide

Storleksguide

För att lätt mäta fotens längd, lägg ett papper utefter väggen. Ställ sedan foten (barfota eller med en tunn sock) på papperet med hälen upp till väggen. Det är viktigt att stå upprätt vid mätning. Lägg en linje framför längsta tå och mät med linjal. Mät båda fötterna; Det är inte ovanligt att en fot är större än den andra. När du har funnit fotens längd lägger du till "extra utrymme" beroende på vilken typ av sko eller känga du söker.

EXTRA UTRYMME

Jakt och fjäll

 • Hikingsko ca. 1 cm.
 • Vadrings-, jakt-, och vinterkängor ca. 1,5 cm.

Skidpjäxor

 • Racing ca. 1 cm.
 • Backcountry, Touring og Expedition ca. 1,5 cm

Proff

 • Lavsko og skolett ca. 1 cm.
 • Støvel ca 1,5 cm.

För att hitta din storlek, använd det totala centimetermåttet (inklusive det extra utrymmet) och välj respektive storlek från tabellen ovan. Eventuellt kan du ta det totala centimetermåttet (inklusive det extra utrymmet), multiplicera numret med tre och dela med två. Runda upp till närmaste heltal för att hitta din storlek.

Dessa metoder fungerar som handledare. Vi rekommenderar att du alltid testar skorna för att hitta den perfekta kängan och lästen, eftersom inga fötter är lika.

×