Villkor

Här hittar du information om de villkor som gäller för vår nätbutik.

Registrering

För att handla hos Alfa Sko AB nätbutik måste du registrera dig som kund med en giltig e-postadress. Detta görs när du gör ditt första köp. Vidare finns det en lagstadgad åldersgräns på 18 år för kort- och kreditinköp. Vi ber om att du registrerar ditt mobilnummer så att du får spårningsinformation på SMS när paketet är på väg.

Ditt förtroende är viktigt för oss och vi behåller alla kunddata i enlighet med svensk lag. Din information kommer inte att delas eller säljas till en tredje part. Om du önskar insyn i vilka kontaktuppgifter vi har på våra kunder, du önskar att ändra eller radera information vi har sparat om dig kontakta oss på [email protected].

Adress

Kunden ansvarar för att skriva in rätt adress, postnummer och land när man handlar i vår webbutik, då vi automatiskt levererar till den registrerade adressen.

Pris

Alla priser inkluderar moms. Alla kostnader relaterade till köpet, både varor och eventuell frakt kommer att visas i köpsprocessen innan du bekräftar köpet och utför den faktiska betalningen.

Vi förbehåller oss rätten för att varor kan vara slut på lager, prisändringar, felaktig prisinformation och andra möjliga fel i informationen i våra annonser och på www.alfaoutdoor.se. Om det visar sig att ett föremål som du beställt hos oss har fel pris eller beskrivning, kontakta oss på e-post [email protected].

Betalning

Din säkerhet är mycket viktig för oss och vi har valt våra partners noggrant. På detta sätt tar vi hand om din säkerhet under hela köpet, så du behöver inte oroa dig för säkerheten när du beställer varor i vår nätbutik. Vi använder Stripe, en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard.

Vid betalning med Visa eller MasterCard reserveras det belopp du handlar för på ditt konto. Vi debiterar inte ditt konto / kort innan produkten skickas till dig. Bokningen raderas automatiskt om ordern är annullerad eller av andra skäl inte levereras. Detta tar mellan 3-7 arbetsdagar.

Frakt

Alla beställningar skickas gratis inom Sverige. Vår bearbetningstid är 1-3 arbetsdagar. Därefter tillkommer Postens nuvarande leveranstid för Klimatneutrala servicepaket från Norge. Normalt får 90% av våra svenska kunder sin beställning från www.alfaoutdoor.se inom en vecka.

Med alla beställningar skickar vi med en förbehandlad fraktsedel, så du kan returnera beställningen om du önskar utan extra kostnad.

Läs mer om frakt.

30 dagars ångerrätt

Bifogad våra beställningar är en förhandsbetald fraktsedel och du har 30 dagar ovillkorlig ångerrätt. Enligt upphovsrättslagen kan konsumenten frånträda från avtalet utan att ge något skäl inom 14 dagar efter mottagandet av varan och Alfa har utvidgad denna till 30 dagar för dig.

Om returnerade produkter har testats på ett sätt utöver normal test av produkterna kommer en nedskrivningsbedömning att göras. Om du väljer att ta bort taggarna och / eller använda skor utomhus, kommer en individuell nedskrivningsbedömning att utföras där faktorer som rengöring och borstning av skor (400-600kr) och skador kan avgöra eventuella avdrag i det återbetalade beloppet.

Läs mer om retur.

Vårt ansvar som butik

Vi inser värdet av nöjda kunder och vill göra vad vi kan för att du ska vara informerad om orderstatus och eventuella förseningar som kan förekomma. Vi svarar gärna på eventuella frågor. Alla förfrågningar kan skickas via e-post till [email protected].

Ditt ansvar som kund

Du som kund är skyldig att uppfylla de villkor som anges vid köp från Alfa Sko AB. Observera att kunden måste täcka kostnaderna för retur av outhämtade paket.