Laddar bilder

Laddar bilder

GORE-TEX Performance Comfort
Vibram® Grip AMG
Impact A/P/S GTX M
Impact A/P/S GTX M
Impact A/P/S GTX M
Impact A/P/S GTX M
Impact A/P/S GTX M
 • Impact A/P/S GTX M - Classic Brown
 • Impact A/P/S GTX M - Classic Brown
 • Impact A/P/S GTX M - Classic Brown
 • Impact A/P/S GTX M - Classic Brown
 • Impact A/P/S GTX M - Classic Brown
Video 360°

Impact A/P/S GTX M

Världens första helt reparerbara GORE-TEX sko

SEK 4999,-

Lägger i kundvagnLägg i kundvagnFri frakt och fri retur!

7-10 dagars förväntad leveranstid inom Sverige ×
AFL Guarantee
 Bär och reparera samma favorit vandringsskor hela ditt liv.

Bär och reparera samma favorit vandringsskor hela ditt liv.

Bär och reparera samma favorit vandringsskor hela ditt liv.

Bär och reparera samma favorit vandringsskor hela ditt liv.

Spara pengar över tid medan du minskar ditt eget miljöavtryck.

Spara pengar över tid medan du minskar ditt eget miljöavtryck.

Ta ställning mot användnings-och-kast-mentaliteten

Ta ställning mot användnings-och-kast-mentaliteten

Det ger dålig smak i munnen för att slösa pengar och bidra till skräp genom att kasta en sko som i huvudsak är fullt fungerande. En del av skon är sliten och hela skon måste kastas och ersättas med nya skor. Vi på Alfa anser att det som kan repareras inte bör kasseras. Vad tror du?

Viktiga funktioner

Läder av hög kvalitet som varar

Kängorna är tillverkad i tysk, kvalitetsläder med höga krav på miljö, djurskydd och arbetsvillkor. Läderet har en vaxad finish för lång livslängd.

Designad för enkel reparation

Skon är utformad så att alla delar är utbytbara, inklusive GORE-TEX-membranet, krokar, sulan och gummiskydd.

Kvalitet att ta hand om

Underhåll är viktigt för kängans funktion och livslängd. Skon levereras med ett underhålls-kit och instruktioner om hur du underhåller produkten

Om Impact A/P/S GTX M

Impact A / P / S GTX är utformad för att hålla länge genom att tas om hand och repareras. Skon levereras med ett premium tyskt Gull Grain läder med vaxad yta och har den bekväma ALFA-passformen för hög komfort hela vägen. Lädret är spårbart. Vattentäthet och andningsförmåga säkerställs av det utbytbara GORE-TEX-membranet. Gummiskyddet ökar livslängden på kängorna, medan PU-mellansulan garanterar stabilitet och Vibram® Grip AMG-yttersula säkrar bra grepp.

Impact A/P/S GTX-kängorna tillverkas i en fabrik i Italien där kvaliteten håller hög standard. Fabriken tar miljö och hälsa på allvar. Allt material och komponenter är spårbara och dokumenterade med hjälp av etik, miljöpåverkan och djurskydd.

Varje del av skon kan repareras. Impact A/P/S GTX är fullt utrustad med en skosäck och en underhållsprodukt. Om skorna underhålls ordentligt anpassas de till dina fötter och håller livet ut. Impact A/P/S GTX är särskilt utvecklad för att vara, och med denna sko får du en utökad garanti, 5 år som täcker produktions- och materialfrågor. Om du efter 5 år gör en 5-års service genom ALFA får du ytterligare 3 års garanti för produktions- och materialfrågor.

 • Vikt: 750 g pr sko/känga (EU 42)
 • Skafthöjd: 16.0 cm (EU 42)
Lär dig om underhåll
Impact A/P/S GTX M - mainPhoto2
Användningsområde

Vattentät 5

Andningsförmåga 3

Sulstyvet 4

Isolering 4

Ankelsupport 4

Material

 • Heinen Full-Grain Leather

  Tysk fullnarvet kvalitetslær fra nordtyske kuer. Heinen lærfabrikk fra 1891 er kåret til ett av de beste lærprodusentene i Europa og jobber for et så lavt miljøavtrykk som mulig, med minimale CO2 utslipp og gjennbruk av vann. Gjennom terracare® er det stilt høye krav til miljø, dyrevelferd og arbeidsforhold. Overskuddsmateriale fra produksjonen brukes i andre produkter eller gjenvinnes.

  Fullnarvet lær er den beste lærkvaliteten, med gode pusteegenskaper og en glatt overflate som gjør den svært slitesterk og vannavvisende. Læret har en overflate som er behandlet med en naturlig voks, uten skadelige kjemikalier produsert i Tyskland

 • Replaceable GORE-TEX

  GORE-TEX membran som en skomaker enkelt kan bytte ut om det skulle bli nødvendig.

  Membranen sperrer vann ute, mens svetten enkelt fordamper fra innsiden. Føttene er alltid tørre og holder en behagelig temperatur i all slags vær. 100 % vanntett, slitesterk, god pusteevne, sørger for et tørt og komfortabelt klima for føttene.


Sulteknologi

 • Vibram® Grip AMG

  Vibram® Grip APS är en mjuk specialutvecklad sula med låg specifik vikt från Alfa och Vibram®. Mönstret i sulan ger ett kontant grepp och är anpassat till våra textilskor. Speciellt utformade knoppar ger ett säkert grepp på ojämna ytor. Sulan har också en väldefinierad klack som ger extra bra fäste i utförsbackar. Mönstret är utformat så att jord och grus inte klibbar.

 • Natural L-board

  Binnsåle med gode pusteegenskaper og god stabilitet laget i naturlige materialer.

 • Stabilizing PU Midsole

  En formad mellansula med extra stabiliserande egenskaper och hög hållbarhet.

 • Anatomic Insole

  En anatomiskt utformad innersula som håller fötterna torra och bekväma i andningsbara material med stor absorption. Skumkonstruktionen ger stötdämpning och komfort för trötta fötter. Den antibakteriella ytan hjälper till att förhindra lukt.


Passform och stöd

 • Regular Fit

  Robust passform ger kontroll över rörelserna. Hälen är utformad i för att minska risken för blåsor.

 • Double Lock System

  För att anpassa stödet i kängorna individuellt har ALFA valt att använda två uppsättningar låsningskrokar. På så sätt kan du låsa snören över vristen, justera snören över vristens böjningspunkt och dra sedan åt och låsa innan du anpassar skaftet själv.


Andra funktioner

 • Complete protection

  Förstärkning runt hela underdelen av skon som ger extra hållbarhet och förlänger kängans livslängd.

 • Laces

  Alfa använder endast impregnerade skosnören för att förhindra uppsugning av vatten.

Storleksguide

Storleksguide

För att lätt mäta fotens längd, lägg ett papper utefter väggen. Ställ sedan foten (barfota eller med en tunn sock) på papperet med hälen upp till väggen. Det är viktigt att stå upprätt vid mätning. Lägg en linje framför längsta tå och mät med linjal. Mät båda fötterna; Det är inte ovanligt att en fot är större än den andra. När du har funnit fotens längd lägger du till "extra utrymme" beroende på vilken typ av sko eller känga du söker.

EXTRA UTRYMME

Jakt och fjäll

 • Hikingsko ca. 1 cm.
 • Vadrings-, jakt-, och vinterkängor ca. 1,5 cm.

Skidpjäxor

 • Racing ca. 1 cm.
 • Backcountry, Touring og Expedition ca. 1,5 cm

Proff

 • Lavsko og skolett ca. 1 cm.
 • Støvel ca 1,5 cm.

För att hitta din storlek, använd det totala centimetermåttet (inklusive det extra utrymmet) och välj respektive storlek från tabellen ovan. Eventuellt kan du ta det totala centimetermåttet (inklusive det extra utrymmet), multiplicera numret med tre och dela med två. Runda upp till närmaste heltal för att hitta din storlek.

Dessa metoder fungerar som handledare. Vi rekommenderar att du alltid testar skorna för att hitta den perfekta kängan och lästen, eftersom inga fötter är lika.

×
×
×